eFoil avantura

eFoil – nešto novo, nešto drugačine, nešto izvanredno!
Neka te naši instruktori upoznaju sa savršenim iskustvom “letenja” iznad vode.


Rezerviraj
CIJENA
120 €
TRAJANJE
60 – 75 min

Okvirna satnica
10 min: Nalaženje i priprema
15 min: Upoznavanje sa eFoilom i teoretski dio vožnje eFoila
5 min: pokazna vožnja našeg instruktora
35 min: eFoil lekcija u moru
TERMINI
Sve dane osim nedjelje

I. termin: 09:00 sati
II. termin: 10:30 sati
III. termin: 12:00 sati
IV. termin: 13:30 sati
INSTRUKTOR
Da
JEZICI
Hrvatski i engleski
ŠTO JE UKLJUČENO
eFoil
Sigurnosni prsluk
Kaciga
Instruktor
PRIJAŠNJE ISKUSTVO
Nije potrebno
ŠTO PONIJETI
Voda
Kupaći kostim i ručnik
Zaštita od sunca
EFOIL
Waydoo
BROJ OSOBA
1
MJESTO POLASKA
Opatija, Plaža Slatina, Opatija Adventure


Opis

eFoil – nešto novo, nešto drugačine, nešto izvanredno! Naši instruktori uvesti će vas u svijet eFoil iskustva koje ćete zasigurno dugo pamtiti.

Nakon nalaženja, pripreme i sugurnosnih instrukcija kreće upoznavanje sa eFoilom. Detaljno upoznavanja sa funkcijana eFoila važno je za uspješno savladavanje vožnje te slijedi teoretski dio same vožnje. Do sada smo sve radili na obali, a ovo je trenutak ulaska eFoilom u more. Naš instruktor će vam kratkom demonstracijom vožnje pokazati kako u praksi funkcionira sve što smo teoretki netom prije naučili.

Ovdje počinje vaša prava avantura. Do vožnje na nogama potrebno je savladavanje predhodnih koraka kao što su vožnja u ležećem položaju i vožnja u klečečem položaju. Naš instruktor će se cijelo vrijeme nadzirati vašu vožnju i usmjeravati vas kako bi brzo i sigurno ovladali vožnjom eFoila. Naravno, konačni rezultat će ovisiti o vama.

Ova avantura namijenjena je pojedincima koji žele probati nešto novo i drugačije. Sam osjećaj “letenja” iznad vode zasigurno će vam izmamiti osmijeh na lice i osjećaj zadovoljstva kakvo adrenalinski sportovi mogu pružiti. Prethodno iskustvo nije potrebno, no svaki sudionik mora znati plivati. 

Vožnja eFoila nije prezahtjevna aktivnost no zahjeva određeno vrijeme učenja. Vi ponesite osmjeh i dobru volju, a mi ćemo se pobrinuti da čim prije uživate u “letenju” iznad vode!

Galerija