Cliffs and caves kajak avantura

Vožnja kajakom duž obalu Opatije, plivanje u podvodnoj špilji i unutar prekrasnih uvala. Pitate li nas, to zvuči kao savršeno iskorišten ljetni dan!


Rezerviraj

CIJENA
55 €

Djeca 3-7,99 godina uz pratnji roditelja: Gratis!
Djeca 8-13,99 godina: -30%
TRAJANJE
3 – 4 sata
UDALJENOST
4 km
TERMINI POLASKA
Ponedjeljak 09:00 sati
Srijeda 09:00 sati
Petak 09:00 sati
VODIČ
Da
JEZICI
Hrvatski i engleski
TJELESNA SPREMA
Početnik
ŠTO JE UKLJUČENO
Kajak i veslo
Sigurnosni prsluk
Nepropusna torba
Vodič
Maska za ronjenje
Fotografije zabilježene tijekom ture u digitalnom obliku
Vodootporna torbica za mobitel (po potrebi)
PRIJAŠNJE ISKUSTVO
Nije potrebno
ŠTO PONIJETI
Voda
Kupaći kostim i ručnik
Sportske cipele ili cipele za vodu
Zaštita od sunca: kapa,sunčane naočale, zaštitna krema…
KAJAK
Sin on top za 2 osobe
MINIMALAN BROJ OSOBA NA AVANTURI
3 osobe
MJESTO POLASKA
Opatija, Plaža Slatina, Rental center Slatina


Opis

Vožnja kajakom duž obalu Opatije, plivanje u podvodnoj špilji i unutar prekrasnih uvala. Pitate li nas, to zvuči kao savršeno iskorišten ljetni dan!

No krenimo redom. Nakon pripreme i uputa vodiča na Plaži Slatina, kajacima krećemo put Grotte del Diavollo. Putem slušamo o fascinantnim pričama Opatijske prošlosti i sadašnjosti duž mjesta kojim prolazimo. Po dolasku do morske litice, Grotte del Diavolo ili u prijevodu Đavolje Grote, krećemo u razgledavanje ulaza u spilju. Odvažni se mogu okušati u skokovima sa litice ili razgledavanjem same spilje koja krije zanimljivu priču o tajnama povezanim sa obližnjim Villom. Ali o tome više doznajte sa našim vodičima…

Grotta del diavolo čuva i jednu tajnu – pod njom se nalazi mala podzemna špilja u koju je moguće doći samo zaronom ispod površine mora, a koja odvažnima što se uvuku u njezinu utrobu pruža jedinstveni osjećaj odvojenosti od vanjskog svijeta i sjedinjenja s morem i kršem. Plivanje u ovoj špilji je doživljaj teško opisiv riječima; probijanje zraka sunca kroz otvor u stijeni, kao i njezine jedinstvene formacije samo su dio ovog iskustva. Sigurni smo kako odvažne neće razočarati!  Oni željni adrenalina moći će uživati u skakanju s litica, malih i velikih. Ostali mogu iskoristiti vrijeme za plivanje, ronjenje ili sunčanje. Potom krećemo nazad put Opatije usput posječujući i upoznajući opatijske znamenitosti i priče iz fascinantne prošlosti.

Ova kajak tura savršena je za obitelji s djecom, prijateljima te parovima. Prethodno iskustvo na kajaku nije potrebno, no svaki sudionik mora znati plivati. 

Izlet kajakom nije zahtjevna aktivnost i savlada jako brzo i jednostavno. Vi ponesite osmjeh i dobru volju, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo!

Galerija